Mijn aanbod

Als Enterprise Wi-Fi Consultant bied ik u de mogelijkheid om specifieke Wi-Fi kennis vanaf 24 uur te reserveren, middels een strippenkaartmodel. Deze vorm biedt u flexibiliteit met de zekerheid van ondersteuning op het moment dat u het nodig heeft tegen vaste tarieven. De strippenkaart is bedoeld voor klanten die een goed beeld hebben van de Wi-Fi ondersteuning die zij gemiddeld binnen een ½ jaar denken nodig te hebben. Het strippenkaart tarief is bedoeld voor on-site ondersteuning of advies.

De scope van de strippenkaarten betreft alle Wi-Fi expertisegebieden en geldt alleen voor Nederland. Consultancy werkzaamheden hebben een minimale starttijd van 4 uur exclusief reiskosten.

Als Enterprise Wi-Fi Consultant kan ik aan de slag met de meest complexe Wi-Fi vraagstukken. Ik heb toegang tot een breed scala aan ondersteunende middelen en sta tevens in verbinding met diverse Wi-Fi experts en Wi-Fi communities.

U kunt een beroep op mij doen voor onder andere de volgende onderwerpen:

• Advies »
• Ontwerp »
• Trouble shooting en oplossen »
• Verificatie van ontwerpen »
• Escalatieondersteuning »
• Ondersteuning helpdesk(1e lijns) Wi-Fi ondersteuning optimaliseren ticket afhandeling»

Daarnaast kan ik ook een Wi-Fi workshop voor u organiseren waarin ik baliemedewerkers en/of servicedesk medewerkers kan trainen om de oplossingstijd van uw Wi-Fi problemen te reduceren. Hier gelden de normale tarieven voor met een minimale afname van 4 uur. Voor een workshop kan er geen gebruik worden gemaakt van het strippenkaart tarief zilver of goud.

Werkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden verricht op basis van een inspanningsverplichting. Er worden op voorhand geen garanties gegeven over het eindresultaat van de werkzaamheden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Hierbij worden de volgende toeslagen gehanteerd.

Weekdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur……………………….0 %

Weekdagen tussen 17.00 uur en 00.00 uur……………………..25 %

Weekend …………………….…………………………………………………… 50 %

Prijzen.

Prijzen zijn in euro’s, exclusief btw. ,exclusief reiskosten en gelden alleen voor on-site werkzaamheden in Nederland tot en met juni 2019.

standaard Zilver Goud
Inzet consultancy tot 24 uur 24 uur 32 uur
Aanmelden verzoek Minimaal 3 werkdagen van te voren. Minimaal 5 werkdagen van te voren. Minimaal 10 werkdagen van te voren.
Rapportage Per opdracht Per kwartaal Per kwartaal

 

Strippenkaart Prijs per uur** Prijs per dagdeel (min. 4 uur) Korting* Prijs per strippenkaart
Standaard 90,- 360,-
Zilver 87,50 350,- 2,8 % € 2100,-
Goud 85,- 340,- 5,6 % € 2720,-

*Gebaseerd op bruto uurloon van € 90,00 excl. btw(standaard)

** Reiskosten € 75,00 per bezoek (per dag).

Geldigheidsduur

De geldigheidsduur van een strippenkaart is 12 maanden,  na de dag van ondertekening van de order door de klant. Binnen deze 12 maanden moeten de uren worden besteed aan een onsite advies of activiteit.